De Activiteiten Club

Activiteiten club in aktie. die mevrouw die daar zit in de achtergrond is toch gekomen, ondanks dat ze zich niet lekker voelde.

De naailessen voor de kinderen, deze kinderen naaien eerst op papier, een soort schilderijtje, dan wordt het een beetje moeilijker en doen we stof op papier, en dan wat borduren erbij met kralen. dat vinden ze erg leuk. nu moet ik weer wat nieuws verzinnen, de resultaten van deze kinderen lopen erg uiteen, dat maakt het niet zomakkelijk om wat nieuws te bedenken.

het rokje dat dit meisje aan heeft heb ik zelf ontworpen en gemaakt. het is de bedoeling dat onze vrouwen dit op naailes gaan maken.

we noemen dit geen naailes, het is de ubuntu activiteiten club.

deze mevrouw is erg trots op haar zelfgebreide das. Ook gemaakt op de activiteiten club.

Deze naaimachine is erg antiek zoals u ziet, die heb ik gekregen. er is nog zo'n machine, maar deze machine is mooier. Deze naaimachine is eigenlijk te antiek om mee te werken. ik heb niets anders en het grote voordeel is dat we geen elektriciteit nodig hebben.

Het meisje in het gestreepte truitje, dat is een weeskind en woont bij haar oma.
Ze heet Nobabalo, ze was 6 jaar toen haar moeder overleed, Nobabalo is haar koosnaampje, veel kinderen hebben een andere naam dan ze echt hebben.